POSIFORLID® verwarmd oogmasker voor brandende en droge ogen

Het POSIFORLID® zelfwarmende oogmasker geeft droge, vermoeide en branderige ogen direct rust en ontspanning. Heeft u dagelijks last van uw ogen, dan is het oogmasker waarschijnlijk echt iets voor u. Bij Kaasschieter Brillen beoordelen we uw ogen en volgt er een advies op maat.

De werking van het oogmasker

Het oogmasker wordt geactiveerd door een metalen plaatje in het masker. Bij het omklikken van het plaatje start een chemisch proces dat het masker verwarmt. De temperatuur van het oogmasker wordt 45 graden. Het masker wordt dus niet in heet water of in de magnetron verwarmd zodat het oogmasker nooit te warm wordt of juist te koud blijft. En u hoeft daardoor geen extra handelingen uit te voeren. Met het POSIFORLID® oogmasker kunt u zelf snel en doeltreffend uw klachten behandelen.

Waarvoor wordt het oogmasker gebruikt?

Het masker wordt gebruikt voor vermoeide ogen, ogen die prikken en waarvan de traanproductie is verstoord. Het masker zorgt voor een verbeterde bloedcirculatie aan de oogranden waardoor een ontspannen gevoel ontstaat en het branderige gevoel verdwijnt. Het masker kan ook worden ingezet voor de behandeling van Blefaritis, MGD, Hordeolum en Chalazion. We onderzoeken altijd eerst uw ogen om te constateren dat het oogmasker past bij uw klachten. Hierbij wordt rekening gehouden met onder andere omgevingsfactoren. Werkt u bijvoorbeeld veel met beeldschermen, bevindt u zich vaak in droge lucht, draagt u contactlenzen etc.?

Hoe gebruikt u het oogmasker?

U gaat ontspannen zitten of liggen en legt het verwarmde oogmasker met vochtige wattenschijfjes twee keer per dag ongeveer 5 tot 7 minuten op uw ogen. Het geeft direct verlichting van de klachten. U kunt het masker minimaal 90 keer gebruiken. Het oogmasker is een pure weldaad voor uw ogen.

Wilt u meer informatie over het verwarmde oogmasker, kom langs bij Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel en laat u adviseren.

POSIFORLID® verwarmd oogmasker voor brandende en droge ogen