Bevochtigende oogdruppels van HYLO® EYE CARE

Kaasschieter Brillen heeft de bevochtigende oogdruppels van HYLO® EYE CARE in huis met elk zijn unieke eigenschappen. De basis is het kwalitatief hoogwaardige natriumhyaluronaat, een lichaamseigen stof terug te vinden in het bindweefsel, epitheelweefsel en zenuwweefsel.

De HYLO® EYE CARE-producten zijn als volgt:

  • HYLO®-FRESH
  • HYLO-COMOD®
  • HYLO®-GEL
  • HYLO-DUAL®
  • HYLO-PARIN®
  • VitA-POS®

HYLO®-FRESH

HYLO®-FRESH wordt gebruikt voor het verzachten van geïrriteerde ogen. Geïrriteerde en droge ogen kunnen het gevolg zijn van ecologische stress zoals intensieve werkzaamheden aan de computer, droge omgeving, tocht, toegenomen zonnestraling, vervuilde lucht veroorzaakt door stof of pollen of het dragen van contactlenzen.

HYLO-COMOD®

HYLO-COMOD® is de klassieker bij drogen ogen, al jaren een vaste waarde bij droge ogen. Deze oogdruppels zorgen voor langdurige bevochtiging bij matige tot middelmatige vormen van droge ogen.

HYLO®-GEL

Voor intensieve en langdurige bevochtiging voor zéér droge of chronisch droge ogen – of na operaties is HYLO®-GEL het perfecte middel. De verhoogde concentratie hyaluronzuur geeft deze druppel een bijzonder hoge viscositeit. Het bevochtigende effect van HYLO®-GEL is hierdoor duidelijk intensiever en langduriger.

HYLO-DUAL®

De innovatieve bevochtigende oogdruppel HYLO-DUAL® heeft een duale werking. HYLO-DUAL® kan ook tijdens het dragen van contactlenzen worden gebruikt. Omdat HYLO-DUAL® vrij is van conserveermiddelen wordt deze zeer goed verdragen. Bovendien is HYLO-DUAL® fosfaatvrij, zodat mogelijke complicaties als gevolg van de vorming van neerslag in de cornea worden vermeden.

HYLO-PARIN®

HYLO-PARIN® is herstellend en verzorgend dankzij hyaluronzuur en heparine. De combinatie van hyaluronzuur en heparine biedt extra bevochtiging bij droge ogen, die tegelijkertijd ook chronische irritaties veroorzaken. De combinatie van beide actieve bestanddelen verzorgen een duurzaam herstel van het oogoppervlak.

VitA-POS®

Tijdens onze slaap produceren onze ogen geen traanvocht. Deze zachte VitA-POS oogzalf met vitamine A verhindert dat uw oogoppervlak ’s nachts gaat uitdrogen. Vaarwel vastgeplakte oogleden en korstjes bij het ontwaken!

We kunnen heel goed voorstellen dat u niet weet welke type oogdruppel bij uw situatie past. Daar zijn wij voor! Bezoek onze winkel en wij luisteren graag naar uw verhaal. Samen kijken wij naar het juiste middel van HYLO® EYE CARE.

Bevochtigende oogdruppels van HYLO® EYE CARE