Kosby & Son brillen

 

Hightech design en mode in één montuur, dat zijn de innovatieve brillen van Kosby & Son. De grondbeginselen van Kosby & Son liggen in de eenvoud van de montage, elegantie en innovatie van de monturen.

Ontwerpers Guy Azoulay en Francis Kessous brachten na een lange samenwerking het brillenmerk Kosby & Son op de markt. Het extra platte flexscharnier 'stretch & flex' met aan iedere zijde van de bril maar één schroefverbinding, is wat de monturen van Kosby & Son zo bijzonder maken.

'Ready to wear' en 'Made for you', zijn de brillencollecties van Kosby & Son. Beide collecties zijn uniek en spreken hun eigen publiek aan. 'Ready to wear' is voor het brede publiek wat houdt van designmonturen welke gemaakt zijn van metaal en acetaat.

In tegenstelling tot 'Ready to wear', is de 'Made for you' collectie juist exclusief. De monturen zijn gemaakt van zeer luxe en hoogwaardige materialen, waaronder buffelhoorn, hout en stainless steel. Binnen de collectie vallen vier losse voorstukken en acht losse veren die het mogelijk maken uw eigen bril te creëren. Er is geen wisselsysteem tussen de verschillende voorstukken en veren maar toch geeft de 'Made for you' collectie u de mogelijkheid om uw persoonlijke wensen weer te geven in de brillen van Kosby & Son.

Bent u benieuwd geworden naar de brillen van Kosby & Son? Schroom niet en vraag ons ernaar!