Kinto brillen

 

In een steeds drukkere maatschappij kan het soms goed zijn om even wat rustiger aan te doen. Zo behoudt u het overzicht en kunt u zich focussen op wat echt belangrijk is. Op dit credo zijn de brillen van het Belgische Kinto geïnspireerd: Al het overtollige van de bril wegnemen en de focus leggen op details die het verschil maken. Stap eens binnen bij Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel om het resultaat van dit principe te bekijken.

Bij Kinto brillen is ergonomie een cruciaal aspect

Iedere bril moet licht en comfortabel zijn, wat voor model dan ook. De monturen van Kinto bieden een systeem van onderling verwisselbare, flexibele scharnieren. Veel van de Kinto brillen worden bovendien ontworpen met advies, opmerkingen en suggesties van opticiens. Zo wordt ervoor gezorgd dat er voor iedereen een leuke bril met fijne pasvorm beschikbaar is. Kies bijvoorbeeld voor een speels vlindermodel of juist een klassiek montuur met ovalen glazen.

Creatieve brillen met een bijzonder oog voor detail

Alle monturen van Kinto worden ontworpen door een hecht team van creatieve designers. Van de te gebruiken materialen tot de vorm en kleur van de uiteindelijke bril, alles wordt in teamverband besloten. Op deze manier blijft het autonome merk trouw aan de oorspronkelijke visie: het creëren van makkelijk draagbare, ergonomische brillen. Dankzij de combinatie van ergonomie met creativiteit ontstaan bijzondere, eigenzinnige brillen vol kleur en karakter.

Bent u op zoek naar een nieuwe bril en wilt u eens een keer iets anders? Kom langs bij Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel om de unieke brillen van Kinto te bekijken. Onze opticien staat bovendien klaar om u te adviseren over de pasvorm, het beste montuur voor uw gezicht en natuurlijk de benodigde sterkte van de lenzen.