Joshi brillen

 

Brillen van Joshi Eyewear passen in de tijd waarin we leven. De ontwerpers van dit Nederlandse merk hebben een fijne neus voor het opspeuren van toekomstige modetrends. Dit resulteert steevast in eigentijdse modieuze collecties met oog voor detail: vlotte kekke brillen van perfecte kwaliteit.

Vintage is hot! Twee eyecatchers in de actuele herfst- en wintercollectie van Joshi Eyewear zijn de Panto-bril en de Aviator look. Natuurlijk ontbreken de karakteristieke retro-details niet bij deze trendy monturen. Acetaat of metaal? Het kan allebei. Of wat dacht uvan een combinatie van deze twee? Daarmee gaan comfort (metaal) en mode (acetaat) hand in hand.

In de lijn van de modetrend telt het Joshi-kleurenpallet veel mooie zachte pastel- en watertinten. Ook aardetinten als havanna, groen, beige en diverse turtle-dessins zijn helemaal in; typische kleuren die het vintage-gevoel nog eens versterken.

Kortom, Joshi Eyewear past niet alleen bij de stijl van hippe fashionistas, ook als u houdt van tijdloos klassiek kunt u uw brillenhart ophalen aan de chique monturen van Joshi.