Komono bij Kaasschieter

Komono  is een community van dromers en ontwerpers die toegewijd werken aan prachtige accessoires, waaronder brillen en zonnebrillen.
Dit Belgische merk komt sinds 2009 met prikkelende ontwerpen met een retro-futuristische inslag. Komono kenmerkt zich door producten van topkwaliteit te bieden, maar wel tegen een betaalbare prijs. De brillencollectie van Komono is perfect voor de jonge, modebewuste vrouw of man.


Lindberg bij Kaasschieter

Minimalistisch vederlicht modern Deens design tot in perfectie uitgevoerd.
Dat is Lindberg, de brillen hebben een zeer herkenbare eigen stijl. Worden vervaardigd met de hand van lichtgewicht metaal in een eigen atelier in Denemarken. De monturen zijn zeer sterk en bovenal flexibel en comfortabel. Klassieke elegantie en goed doordachte eenvoud maakt dit Deense merk zeer succesvol. Voor mensen met klasse die een statement willen maken op een ingetogen manier.

Tom Davies bij Kaasschieter

De brillen en zonnebrillen van Tom Davies zijn stijlvol en origineel. De ready to wear collectie biedt u draagbare en zeer toegankelijke brillen en zonnebrillen! Zijn deze brillen of zonnebrillen niets voor u? Ontwerp dan samen met Tom Davies uw perfecte bril of zonnebril!De brillen en zonnebrillen Limited Edition collectie van Tom Davies geeft u de mogelijkheid om de perfecte bril te creëren en uw outfit elke dag perfect af te stijlen.