Andy Wolf bij Kaasschieter

Hoewel de naam anders doet vermoeden, komen de brillen en zonnebrillen van Andy Wolf toch echt uit Oostenrijk. Sinds de eerste collectie in 2006 zijn de moderne monturen niet meer weg te denken uit de brilmode.
Andy Wolf zet zich expliciet af tegen het machinaal laten produceren van de monturen in lagelonenlanden en kiest in plaats daarvan voor volledig Oostenrijks handwerk. Door te kiezen voor het duurzame en stevige materiaal acetaat heeft u met een bril of zonnebril van Andy Wolf een waardevol, uniek stuk handwerk in huis dat een hele tijd meegaat.


Caroline Abram bij Kaasschieter

Wij hebben iets leuks voor alle elegante vrouwen die houden van hippe brillen in spannende vormen:
Caroline Abram! De collectie van de gelijknamige Franse ontwerpster is kleurrijk, veelzijdig en fraai gevormd. Het is knap lastig om als ontwerper op te vallen in de huidige brilmode, maar het is Caroline Abram gelukt. Ze mocht al diverse designprijzen op haar naam schrijven. Is dit merk voor u ook een 'winnaar'? Kom eens langs!


Komono bij Kaasschieter

Komono  is een community van dromers en ontwerpers die toegewijd werken aan prachtige accessoires, waaronder brillen en zonnebrillen.
Dit Belgische merk komt sinds 2009 met prikkelende ontwerpen met een retro-futuristische inslag. Komono kenmerkt zich door producten van topkwaliteit te bieden, maar wel tegen een betaalbare prijs. De brillencollectie van Komono is perfect voor de jonge, modebewuste vrouw of man.


Lindberg bij Kaasschieter

Minimalistisch vederlicht modern Deens design tot in perfectie uitgevoerd.
Dat is Lindberg, de brillen hebben een zeer herkenbare eigen stijl. Worden vervaardigd met de hand van lichtgewicht metaal in een eigen atelier in Denemarken. De monturen zijn zeer sterk en bovenal flexibel en comfortabel. Klassieke elegantie en goed doordachte eenvoud maakt dit Deense merk zeer succesvol. Voor mensen met klasse die een statement willen maken op een ingetogen manier.

RES/REI bij Kaasschieter

Handmade in Italy with love! De slogan van RES/REI brillen is niet zomaar een reeks loze woorden, maar een kernachtige samenvatting van alles waar de brillen voor staan. Italiaanse trots, zuiderlijk temperament en "la dolce vita", u ziet het allemaal terug in de brillen van RES/REI. RES/REI heeft een prachtige collectie brillen voor iedereen die houdt van uniek en stijlvol. Iets voor u?

Tom Davies bij Kaasschieter

De brillen en zonnebrillen van Tom Davies zijn stijlvol en origineel. De ready to wear collectie biedt u draagbare en zeer toegankelijke brillen en zonnebrillen! Zijn deze brillen of zonnebrillen niets voor u? Ontwerp dan samen met Tom Davies uw perfecte bril of zonnebril!De brillen en zonnebrillen Limited Edition collectie van Tom Davies geeft u de mogelijkheid om de perfecte bril te creëren en uw outfit elke dag perfect af te stijlen.