Solocare® Aqua, lenzenvloeistof voor alle zachte lenzen

U besteedt er waarschijnlijk het minste aandacht aan, terwijl een groot deel van comfortabel contactlenzen dragen eraan te danken is: lenzenvloeistof. Solocare® Aqua is een multi-purpose contactlenzenvloeistof voor zachte lenzen die dankzij speciale technieken zorgt voor een extra goede bevochtiging en een anti-bacteriële werking. Meer comfort, een fris gevoel én minder kans op infecties!

Solocare Aqua® alles-in-één lenzenvloeistof

Solocare Aqua® is speciaal ontwikkeld om alles uit uw zachte lenzen te halen en werkt zeer goed samen met contactlenzen van silicone hydrogel. De formule reinigt, desinfecteert, verwijdert proteïnen die een laagje kunnen vormen over uw lens en zorgt voor comfort. Bijzonder aan de vloeistof is het HydroLock® effect en de MicroBlock® lenzenhouder, twee inventies die we graag toelichten!

HydroLock® effect

Deze techniek is verantwoordelijk voor een optimaal bevochtigde contactlens door twee waterabsorberende ingrediënten te combineren. Gevolg: tijdens en na het inzetten optimaal comfort en hydratatie van uw lenzen!

MicroBlock® lenzenhouder

U maakt uw lenzen keurig schoon en doet ze vervolgens in een lenzenhouder, want zo hoort het. Uit onderzoek blijkt echter dat 80% van de lenzenhouders verontreinigd zijn en uw lenzen kunnen infecteren. De MicroBlock® lenzenhouder steekt hier een stokje voor: het bewaardoosje vernietigt bacteriën die ermee in aanraking komen. Het geheim zit 'm in de zilverionen, die een anti-bacteriële werking hebben (denk maar aan sportshirts tegen transpiratiegeur). Als de zilverionen in aanraking komen met de Solocare Aqua® vloeistof, worden ze geactiveerd en gaan ze de strijd aan met micro-organismen. Zo kunt u de lenzen de volgende dag weer zonder zorgen de hele dag dragen. Om de werking optimaal te houden, krijgt u bij iedere fles Solocare Aqua® een nieuwe houder.

Leef het moment!

Met Solocare Aqua® lenzenvloeistof is de hydratatie en de hygiëne optimaal, waardoor u de hele dag lang kunt genieten van comfortabel scherp zicht en écht van het moment kunt genieten. Kom langs en vraag ons naar dit topproduct!

Solocare<sup>®</sup> Aqua, lenzenvloeistof voor alle zachte lenzen