OPTI-FREE® PureMoist® lensvloeistof: 16 uur comfortabel lenzen dragen

Heeft u last van droge ogen wanneer u lenzen draagt? Dan biedt de OPTI-FREE® PureMoist® lenzenvloeistof uitkomst. Deze vloeistof zorgt maar liefst voor een 16 uur123 durende bevochtiging. Dit zorgt voor een comfortabel gevoel vanaf het inzetten van de contactlenzen tot het moment waarop ze worden uitgedaan.

De hele dag vochtige lenzen

Dankzij het unieke bestandsdeel HydraGlyde™ Moisture Matrix worden de lenzen de gehele dag vochtig gehouden. U kunt vertrouwen op een 16 uur123 durende bevochtiging. Contactlenzen dragen was nog nooit zo comfortabel!

Frisse en schone contactlenzen

Gedurende de dag kunnen vetten en eiwitten die zich in het traanvocht bevinden zich afzetten op de lenzen. Dit kan leiden tot irritatie van de ogen en in sommige gevallen tot slecht zicht. De geavanceerde OPTI-FREE® PureMoist® Multi-Purpose Disinfecting Solution technologie zorgt ervoor dat vet- en eiwitaanslag zich niet kunnen hechten aan de lens. Hierdoor blijven de lenzen schoon en heerlijk fris aanvoelen.

Lenzenvloeistof met verbeterde desinfectie

De OPTI-FREE® PureMoist® lensvloeistof zorgt niet alleen voor een 16 uur123 lange bevochting en verwijdering van vet- en eiwitaanslag, maar ook voor een uitstekende desinfectie. Zo elimineren de desinfectiemiddelen POLYQUAD® en ALDOX® schadelijke mico-organismen zoals bacteriën, schimmels en Acanthamoeba1. Deze doeltreffende desinfectie is uiterst mild voor gevoelige ogen.

Wij van Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel vertellen u graag of de OPTI-FREE® PureMoist® lenzenvloeistof geschikt is voor u.

1. Data on file, Alcon Laboratories, Inc.
2. Data on file, Alcon Research Ltd.
3. Davis J, Ketelson HA, Shows A, Meadows DL. A lens care solution designed for wetting silicone hydrogel materials. Poster presented at: ARVO; May 2010; FortLauderdale, FL

OPTI-FREE® PureMoist® lensvloeistof: 16 uur comfortabel lenzen dragen