Natuurlijke Menicare Pure lenzenvloeistof

De meest natuurlijke lenzenvloeistof voor harde lenzen in ons assortiment is Menicare Pure. Deze vloeistof is volledig gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De multipurpose solution is daardoor milder voor het oog, maar heeft ook nog heel veel andere voordelen!

Milde desinfectie

In tegenstelling tot de meeste lenzenvloeistoffen voor harde lenzen bevat Menicare Pure polylysine, een natuurlijk conserveermiddel dat mild is voor de ogen maar ook zorgt voor een betere en stabielere desinfectie van de lenzen.

Betere bevochtiging

Contactlenzen en droge ogen zijn geen goede combinatie. Lenzen liggen namelijk op het traanvocht van uw oog. Bij droge ogen kan het comfort van het dragen van lenzen dus ver te zoeken zijn. Door de gepatenteerde en uitgebalanceerde samenstelling zorgt Menicare Pure lenzenvloeistof voor een betere bevochtiging gedurende de dag. Dat betekent geen droge ogen en wel de hele dag comfortabel lenzen dragen.

Handige verpakking

Wellicht herkent u deze situatie: u heeft uw lens al klaarliggen op uw vinger om deze in te zetten, maar u bent vergeten de dop van de lenzenvloeistof open te doen. Met een traditionele draaidopflacon is dit een lastige situatie, maar met de handige verpakking van Menicare Pure is dit geen probleem. De flacon ligt prettig in de hand en de klikdop is eenvoudig met één hand te openen en sluiten. Zowel over de inhoud als de verpakking is dus goed nagedacht.

De voordelen van Menicare Pure:

  • Op basis van natuurlijke ingrediënten;
  • Milder voor het oog;
  • Ultieme reiniging;
  • Optimale bevochtiging;
  • Unieke en handige dop.

Menicare Pure lenzenvloeistof proberen?

Als u meer wilt weten over Menicare Pure lenzenvloeistof voor harde lenzen, dan bent u van harte welkom bij Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel.

Natuurlijke Menicare Pure lenzenvloeistof