AOSEPT® PLUS met HydraGlyde®, krachtige lensreiniging

AOSEPT® PLUS reiniging- en desinfectievloeistof voor contactlenzen heeft een uitstekende naam opgebouwd door de grondige desinfectie en krachtige reiniging. Alcon, de fabrikant van AOSEPT® PLUS, was echter van mening dat het nóg beter moest kunnen. Het resultaat is het vernieuwde AOSEPT® PLUS met HydraGlyde®-technologie. Als u tevreden was met AOSEPT® PLUS, dan bent u dat zeker met deze vernieuwde, nog betere variant!

Drievoudige reiniging

De geoptimaliseerde contactlensvloeistof zorgt voor een drievoudige reiniging van uw contactlenzen. De grondige desinfectie zorgt voor frisse lenzen die klaar zijn voor een nieuwe dag.

Uitzonderlijk draagcomfort

Nieuw is de HydraGlyde®-technologie. Deze zorgt voor een nog betere bevochtiging, langdurig comfort en een helder zicht gedurende de dag.

Geen conserveringsmiddelen

AOSEPT® PLUS bevat geen bewaarmiddelen. Goed nieuws voor lensdragers met gevoelige ogen, want dit maakt deze bijzondere lenzenvloeistof ook geschikt voor hen.

Probeer zelf

Vindt u de vernieuwde AOSEPT® PLUS lenzenvloeistof met HydraGlyde®-technologie ook een verbetering? Probeer het zelf, we zijn benieuwd!

AOSEPT<sup>®</sup> PLUS met HydraGlyde<sup>®</sup>, krachtige lensreiniging