Indivisual Multi Toric contactlenzen: maatwerk voor uw ogen

Indivisual lenzen bieden optimaal draagcomfort doordat ze speciaal voor uw ogen op maat gemaakt worden. Bovendien is perfect zicht gegarandeerd. De contactlenzen zijn gemaakt van dunne Silicone Hydrogel, waardoor meer zuurstof doorgelaten wordt. Dit voorkomt uitdroging en irritatie van de ogen. Met de Indivisual Multi Toric heeft u een multifocale contactlens in handen die ook nog eens torische afwijkingen corrigeert.

Lenzen op maat

Voldoen uw huidige zachte lenzen niet aan uw eisen? Probeer dan eens de Indivisual drie-maandenlenzen. Deze worden op maat gemaakt waardoor ze perfect aansluiten op uw ogen. In combinatie met de siliconen hydrogel technologie is een aangenaam draagcomfort en scherp zicht gewaarborgd.

Multifocaal én torisch

Moeiteloos alles scherp kunnen zien op alle afstanden is essentieel. Of het nu gaat om het lezen van de menukaart in een restaurant tot het wenken van de ober die aan de andere kant van de zaak staat. De Indivisual Multi Toric contactlenzen zijn zowel multifocaal als torisch beschikbaar. Zelfs multifocaal én torisch is geen enkel probleem. Zo ziet u scherp van dichtbij en veraf, ook als u een cilinder heeft!

Indivisual lenzen zijn uniek en persoonlijk. Kom daarom langs in onze winkel in één van onze vestigingen of maak een afspraak voor een advies op maat.

Indivisual Multi Toric contactlenzen: maatwerk voor uw ogen