1month Miru multifocale contactlenzen voor veraf en dichtbij scherp zicht

Met de introductie van 1month Miru Multifocal is de 1month Miru-familie compleet. Ervaart u problemen met het wisselen tussen veraf en dichtbij kijken, ga dan eens langs bij Onze specialist in één van onze vestigingen en laat u uitgebreid informeren over 1month Miru multifocale contactlenzen.

Met multifocale lenzen ziet u niet alleen veraf in alle richtingen scherp, maar ook dichtbij. Zo kunt u bijvoorbeeld moeiteloos wisselen tussen het kijken van een film op televisie en het lezen van een berichtje op uw mobiele telefoon. Of tussen het werken achter uw computer en het voeren van een gesprek met uw collega tegenover u. 

De 1month Miru Multifocal lenzen zijn bovendien gemaakt van siliconen hydrogel dat garant staat voor een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid dat ervoor zorgt dat uw ogen gezond blijven. De dunne randen van deze contactlenzen zorgen tevens voor betere bevochtiging de hele dag door.

Maak vrijblijvend een afspraak met onze opticien en laat u informeren over de voordelen en het comfort van multifocale lenzen.

 

1month Miru multifocale contactlenzen voor veraf en dichtbij scherp zicht