My New Me maandlenzen

 

Gaat u voor het eerst contactlenzen dragen? Dan is de kans groot dat u kiest voor maandlenzen. Binnen de 'My New Me' campagne krijgt u de kans om op zeer voordelige wijze kennis te maken met maandlenzen.

Maak kennis met AIR OPTIX® EX maandlenzen

Contactlenzen waar u makkelijk mee kunt starten zijn de AIR OPTIX® EX maandlenzen van Alcon. Door de hoge zuurstofdoorlaatbaarheid laten deze lenzen uw ogen de hele dag door ademen. Dit komt de gezondheid van uw ogen zeer ten goede. Bovendien blijft, door het lage watergehalte, de lens mooi rechtop op uw vinger staan. Dit maakt het aanbrengen van de contactlenzen supermakkelijk!

AIR OPTIX® plus HydraGlyde® maandlenzen

Trouw blijven aan een contactlens was nog nooit zo makkelijk. De AIR OPTIX® plus HydraGlyde® maandlenzen van Alcon zijn zo gemaakt dat vuil zich moeilijk kan hechten aan de lens. Geïrriteerde en gevoelige ogen worden zo voorkomen en daarnaast wordt uw comfort aanzienlijk verhoogd. Met al zijn pluspunten is de AIR OPTIX® plus HydraGlyde® een contactlens waar u zonder enige moeite aanwent en trouw aanblijft.

€15,- voordeel bij de eerste aankoop

Kom langs bij Onze specialist in één van onze vestigingen en profiteer van €15,- korting op uw eerste aankoop van de AIR OPTIX® EX of AIR OPTIX® plus HydraGlyde® maandlenzen. U bent van harte welkom bij ons in de winkel.