Miru 1Month Menicon maandlenzen

Ongeacht de contactlens die u kiest, is één ding heel belangrijk: comfort. Miru 1Month Menicon maandlenzen zijn zeer comfortabele lenzen met een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid, die aan deze belangrijke eis tegemoetkomen. Dat is echter slechts één van de kenmerken!

Miru, een nieuwe manier van zien

De Miru contactlenzen zijn ontwikkeld in Japan en danken hun naam aan het Japanse woord voor 'zien'. Met Miru 1Month menicon maandlenzen ziet u de wereld in een heel nieuw licht! Door een slim lensontwerp met een gelijkmatige, dunne lensrand zitten de lenzen prettig als u ze eenmaal heeft ingezet en wordt vocht beter vastgehouden. Hierdoor ontstaat een betere bevochtiging en daarmee meer draagcomfort, de hele dag.

Helder zicht

Niet alleen het lensontwerp zorgt voor meer comfort, ook over het lensmateriaal is goed nagedacht.  Het geavanceerde materiaal voorkomt dat eiwitten zich op de lens af kunnen zetten, zodat u dag in, dag uit helder kunt zien.

Ontworpen voor comfort

Miru 1Month Menicon maandlenzen zijn echt ontworpen voor comfort. Vraag ons gerust eens naar deze lenzen in de winkel, we kijken graag of Miru ook uw zicht op de wereld kan veranderen!

 

Miru 1Month Menicon maandlenzen