De zachte maatwerklenzen van Indivisual

U bent vast gewend dat alleen harde lenzen op maat worden gemaakt. Nu is dit ook mogelijk bij zachte contactlenzen, neem als voorbeeld de lenzen van Indivisual. De 3-maandenlenzen worden speciaal voor uw ogen gemaakt. Dat betekent: perfect zicht en draagcomfort.

De maatwerklenzen zorgen er ook voor dat u geen last meer hebt van geïrriteerde ogen, dit wil wel eens gebeuren met contactlenzen. Indivisual is gemaakt van dunne Siliconen Hydrogel. Dit materiaal laat veel zuurstof door, waardoor uw ogen goed vochtig blijven.

Indivisual lenzen, ideaal voor sporters

Als u sport met een bril op, dan kunnen wij ons goed voorstellen dat u continu denkt “kan mijn bril dit wel aan?”. Laat dan uw keuze vallen op een paar contactlenzen. De Indivisual contactlenzen zijn uniek en volledig afgestemd op uw oog. Voor de beste sportprestatie heeft u het beste zicht en hoogste comfort nodig. Met Indivisual is dat geen probleem!

Indivisual matcht met uw ogen

Elke Indivisual matcht perfect met het oog waar die specifieke lens voor is gemaakt. Het is namelijk volledig maatwerk. Indivisual lenzen zijn verkrijgbaar in enkelvoudige, multifocale, torische en torisch-multifocale variant. De kans dat ze ook geschikt zijn voor uw ogen is dus zeer groot.

Klaar voor unieke, persoonlijke, zachte lenzen? Wij vertellen u graag meer over de Indivisual maatwerklenzen.

De zachte maatwerklenzen van Indivisual