AIR OPTIX® COLORS kleurlenzen: de wereld met een kleurrijke blik zien

Bent u klaar voor een flinke dosis kleur in uw leven? Dan wordt u vast blij van de AIR OPTIX® COLORS kleurlenzen van Alcon. Met deze lenzen geeft u uw ogen een mooie kleur, bekijkt u de wereld met een kleurrijke blik én geniet u van langdurig draagcomfort1De opticien van Kaasschieter Brillen heeft deze maandlenzen in de winkel in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel en vertelt u graag meer.

Maandlenzen op sterkte in twaalf prachtige kleuren

Met de AIR OPTIX® COLORS kleurlenzen maakt u een statement en geeft u een kleurrijke touch aan uw uitstraling. U hoeft niet bang te zijn dat de kleur onnatuurlijk oogt. De maandlenzen bevatten namelijk een unieke 3-in-1 color-technologie waarmee uw eigen oogkleur perfect samengaat met de kleur van de lenzen. Bovendien verschijnen de contactlenzen in twaalf prachtige kleuren en is er zeker een kleur die perfect bij u past. Heeft u bijvoorbeeld altijd al van frisblauwe of groene ogen gedroomd? Ga dan voor de kleuren Brilliant Blue of Gemstone Green. Heeft u liever bruine ogen? De kleur Brown is dan perfect voor u.

AIR OPTIX® COLORS kleurlenzen: veilig én comfortabel

Alcon staat bekend om hoge kwaliteit en de AIR OPTIX® COLORS contactlenzen zijn hier het bewijs van. Deze lenzen geven u namelijk niet alleen een oogverblindende look, maar zijn óók veilig en comfortabel. AIR OPTIX® COLORS lenzen zijn ontworpen met SmartShieldTM-technologie: een ultradunne beschermlaag die uw ogen afschermt tegen irriterende afzettingen en langdurig draagcomfort bevordert1.

Denkt u dat de AIR OPTIX® COLORS kleurlenzen uw leven een stuk kleurrijker kunnen maken? Neem dan een kijkje bij Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel.

MR CODE: ©2019 Alcon NL-AOC-1900001
1. Nash W, Gabriel M, Mowrey-Mckee M. A comparison of various silicone hydrogel lenses; lipid and protein deposition as a result of daily wear. Optom Vis Sci. 2010;87:E-abstract 105110

AIR OPTIX® COLORS kleurlenzen: de wereld met een kleurrijke blik zien