Daytime: harde contactlenzen voor een haarscherp zicht

U wilt het beste voor uw ogen, scherp kunnen zien en optimaal draagcomfort: harde lenzen van Daytime bieden dit allemaal. Deze contactlenzen, ook wel vormvaste lenzen genoemd, worden volledig op maat gemaakt en zitten daardoor uitermate comfortabel. Zoekt u een alternatief voor uw bril of zachte contactlenzen? Harde contactlenzen van Daytime zijn de oplossing!

Vormvaste lenzen van Daytime

Daytime lenzen bieden haarscherp zicht, oneffenheden worden namelijk gecorrigeerd door traanvocht dat de ruimte tussen lens en oog vult. Omdat de lenzen volledig op maat worden gemaakt, zijn ze zeer geschikt voor alle soorten ogen en zitten ze perfect. Harde contactlenzen worden gemaakt van een zuurstofdoorlatend materiaal van hoogwaardige kwaliteit. Dit materiaal zorgt ervoor dat u minder snel last heeft van vermoeide ogen, u voelt zich dus de hele dag fit met harde contactlenzen van Daytime!

De voordelen van harde lenzen ten opzichte van zachte lenzen

Het is bekend dat vormvaste contactlenzen een langere gewenningsperiode hebben dan zachte lenzen, het kan soms een paar weken duren voor ze écht lekker zitten. Maar zodra u gewend bent, profiteert u wel van scherper zicht, minder kans op ontstekingen en geïrriteerde ogen én lenzen die vele malen langer meegaan dan zachte contactlenzen. Daytime lenzen zijn minder gevoelig voor beschadigingen en gaan gemiddeld zo’n 2 of 3 jaar mee, op de lange termijn bespaart u dus ook nog op de kosten voor nieuwe lenzen.

Harde contactlenzen van Daytime als vervanging voor een bril

Twijfelt u nog tussen een bril of contactlenzen? Veel mensen vinden dat ze geen ‘brillengezicht’ hebben, maar al heeft u dat wel, dan zijn er nog vele andere voordelen aan lenzen! Het montuur van een bril belemmert het zicht, brillenglazen raken beslagen en bij regen vormen zich vervelende druppeltjes op de glazen. Als u veel sport is een bril onhandig en soms zelfs onveilig. Allemaal problemen waar u met lenzen geen last van heeft!

Neem voor meer informatie over de harde contactlenzen van Daytime contact met ons op of kom langs in onze winkel in één van onze vestigingen. Wij vertellen u er graag meer over!

Daytime: harde contactlenzen voor een haarscherp zicht