Conform®: harde contactlenzen met perfecte pasvorm

Harde lenzen worden over het algemeen niet direct geassocieerd met comfort. Men moet er vaak langer aan wennen en stofjes achter de lens irriteren sneller dan bij zachte lenzen. Met Conform® lenzen zijn al deze problemen verleden tijd.

Unieke pasvorm

Conform® harde lenzen worden uiterst nauwkeurig op maat gemaakt voor uw ogen. Dat begint bij onze oogmeting. Naast het meten van de sterkte en het kijken naar de gezondheid van het oog brengen we de vorm van uw ogen zeer nauwkeurig in kaart. Dit doen we met een corneatopograaf. Het hoogtekaartje van die meting wordt gebruikt om de lenzen speciaal voor uw ogen te produceren. Het is daardoor ultiem maatwerk, uw lenzen zitten als gegoten. Hierdoor geniet u niet alleen van optimaal zicht, maar voelen de lenzen ook buitengewoon prettig aan.

Scherper zicht

Conform® lenzen zijn voorzien van zogenaamde aberratiecontrole. Wanneer er licht binnenkomt in ons oog, wordt de lichtstraal gebroken en geprojecteerd op het netvlies, zodat we kunnen zien. Soms breken die lichtstralen niet op de juiste manier, waardoor ze niet perfect op het netvlies terechtkomen. Dit wordt aberratie genoemd. De aberratiecontrole van Conform® vermindert dit en zorgt dat u nog scherper zicht heeft, met name 's avonds.

Ook met cilinder en als multifocale oplossing

Conform® harde lenzen zijn ook geschikt voor mensen met een cilinder en voor mensen die een leesgedeelte nodig hebben. Juist omdat harde lenzen niet vervormen en Conform® lenzen speciaal voor uw ogen worden gemaakt is dit in beide gevallen een uitstekende oplossing.

De voordelen van Conform® lenzen:

  • Ultiem maatwerk
  • Optimaal comfort
  • Ook verkrijgbaar met cilinder en als multifocale lens
  • Zeer scherp zicht

Wij kunnen Conform® lenzen aanmeten!

Het aanmeten van de vormvaste Conform® lenzen is een zeer nauwkeurig klusje waar wij de apparatuur en de kennis voor in huis hebben. U bent uiteraard van harte welkom als u meer informatie wilt over deze bijzondere harde lens. Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel vertelt u graag meer over de mogelijkheden!

Conform®: harde contactlenzen met perfecte pasvorm