PremiO lenzen bieden dagelijks comfort

Ervaar het gemak van de PremiO contactlenzen, de lenzen die de hele dag door comfortabel aanvoelen, iedere dag opnieuw! Dankzij de siliconen hydrogel, het ultra zuurstofdoorlaatbare materiaal waaruit de lens bestaat, bereikt zuurstof uw ogen. Dit zorgt dat de lenzen comfortabel aanvoelen. PremiO twee-weken-lenzen zijn geschikt voor zowel bijziende als verziende personen en zijn beschikbaar in een breed bereik aan sterktes. Comfort is nu dus voor iedereen binnen handbereik!

Alle voordelen van PremiO

Omdat de PremiO lenzen zuurstofdoorlatend zijn en zeer goede bevochtigende eigenschappen hebben, blijven uw ogen gezond. U ervaart de gehele dag comfort, bijvoorbeeld op werk, terwijl u tv kijkt, in het vliegtuig zit of gaat sporten. Dankzij de zachte lenzen heeft u minder last van droge ogen in ruimtes met airconditioning. De contactlenzen kunnen tot wel 6 dagen achtereenvolgens gedragen worden en dienen iedere 2 weken vervangen te worden.

Wilt u het comfort van de PremiO contactlenzen ervaren of heeft u aan het einde van de dag last van droge ogen? Bij Onze specialist informeren wij u graag over de mogelijkheden. Neem contact op of bezoek onze winkel in één van onze vestigingen.

PremiO lenzen bieden dagelijks comfort