My New Me DAILIES® AquaComfort Plus daglenzen

74% van de lensdragers start met het dragen van contactlenzen voor de leeftijd van 24 jaar. Een goede reden om de 'My New Me' campagne te lanceren. Binnen deze campagne krijgt u de kans om op zeer voordelige wijze kennis te maken met contactlenzen.

Maak kennis met DAILIES® AquaComfort Plus daglenzen

DAILIES® AquaComfort Plus contactlenzen zijn speciaal ontworpen voor helder zicht. Daarnaast bieden de daglenzen een hoge mate van comfort dankzij de knipperslag geactiveerde bevochtiging. U geniet de hele dag van het gebruiksgemak van deze daglenzen.

En ook het onderhoud is geen gedoe. Draag de contactlenzen wanneer het u uitkomt, om te sporten of op kantoor. Daarna gooit u ze gewoon weg. Bovendien zijn de DAILIES® AquaComfort Plus daglenzen ideaal voor de beginnende lensdragers, gewenning is dan ook geen probleem!

€15,- voordeel bij de eerste aankoop

Wanneer u nu langskomt om de DAILIES® AquaComfort Plus contactlenzen te proberen, ontvangt u €15,- korting bij uw eerste aankoop. Wilt u meer weten over deze actie of kennis maken met contactlenzen? U bent van harte welkom bij Onze specialist in één van onze vestigingen. Wij helpen u graag verder.

My New Me DAILIES® AquaComfort Plus daglenzen