1day Miru Flat Pack: revolutionaire contactlenzen uit Japan

Miru zachte daglenzen combineren kwaliteit én gebruiksgemak. De naam Miru is afgeleid van het Japanse woord voor “zien” en de innovatieve platte verpakking toont verschillende hippe designs. De contactlenzen bieden dagelijks comfort en hygiëne. De duurzame verpakking van de 1day Miru Flat Pack zorgt dat u ook een steentje bijdraagt aan een beter milieu.

Daglenzen van hoogstaande kwaliteit

Het materiaal waarvan de Miru contactlenzen worden gemaakt heeft een natuurlijke aantrekkingskracht op watermoleculen, dit zorgt voor maximale bevochtiging en behoud van draagcomfort gedurende de dag. Ook de unieke randafwerking draagt bij aan het comfort. Met Miru daglenzen geniet u dus de hele dag door van een comfortabel, helder en scherp zicht!

Eenvoudig en hygiënisch in gebruik

Het unieke Flat Pack verpakking van de Miru daglenzen gaat makkelijk open, zonder dat u daarvoor veel kracht hoeft te gebruiken. De verpakking is 1 millimeter dik en pas nadat de verpakking geopend wordt, neemt de lens zijn oorspronkelijke vorm aan met de bolle kant naar boven. Zo weet u direct wat de buitenkant en wat de binnenkant is. U haalt de lens er vervolgens eenvoudig uit, zonder dat vuil en vet van uw vingers de binnenkant van de lens kunnen bereiken. Dit zorgt voor maximale hygiëne en vermindert de kans op irritatie.

Probeer 1day Miru Flat Pack en ervaar het gemak en comfort van deze revolutionaire daglenzen. Neem voor meer informatie contact op met Onze specialist in één van onze vestigingen.

1day Miru Flat Pack: revolutionaire contactlenzen uit Japan