1day Miru Flat Pack, comfortabel zien in een hippe verpakking

Met de zachte 1day Miru Flat Pack daglens kiest u voor het comfort van iedere dag helder en scherp zien verpakt in een modern vormgegeven verpakking. 1day Miru, de revolutionaire daglens uit Japan, is gewoon verkrijgbaar bij uw contactlensspecialist in #VAR-SEO-PLAATS#.


Kwalitatieve daglenzen

Miru betekent ‘zien’ in het Japans. Door het speciale materiaal waarvan de lenzen zijn gemaakt, is de bevochtiging optimaal en kunt u de hele dag door comfortabel zien. Door een unieke manier van produceren worden de randen van elke daglens perfect afgewerkt, wat resulteert in minimale vertekening. Dit creëert een nog helderder en scherper beeld.

Praktische verpakking

Daarnaast is ook de verpakking van een Japanse reinheid. 1day Miru lenzen zijn bijzonder hygiënisch verpakt. Zodra u de zeer platte verpakking opent, komt de lens vanzelf in vorm met de buitenkant naar boven. U hoeft hierdoor de binnenkant van de contactlens niet aan te raken, waardoor bacterievorming aan de binnenzijde van de lens vrijwel onmogelijk is. Het speelse afwisselende design van elke 1day Miru Flat Pack maakt het lenzen dragen bovendien nog leuker. De strips worden geleverd in een spatwaterdicht doosje dat minstens net zo fraai is vormgegeven, waardoor u het met plezier in de badkamer laat staan.

Probeer 1day Miru Flat Pack daglenzen nu zelf bij Onze specialist in #VAR-SEO-PLAATS#. 

1day Miru Flat Pack, comfortabel zien in een hippe verpakking