Volledige en modieuze UV-bescherming met HOYA zonneglazen

Voor een zonnebril kunt u vrijwel overal terecht, maar als u het echt goed wilt doen dan brengt u een bezoekje aan onze winkel. Wij kunnen uw zonnebril voorzien van zonneglazen (eventueel op sterkte) die het best passen bij de situatie waarin u de zonnebril gaat gebruiken. Kleur, enkelvoudig of multifocaal, polariserend: het behoort allemaal tot de mogelijkheden!

Trendy kleuren en spiegelcoating

We werken veel met de zonneglazen van HOYA. Deze bieden een optimale bescherming van de ogen tegen schadelijke UV-stralen en zijn verkrijgbaar in diverse trendy kleuren. Bruin, grijs, groen en met of zonder kleurverloop, wij laten u graag ervaren wat voor u het prettigst kijkt. In lijn met de laatste mode biedt HOYA vanaf nu ook de mogelijkheid van een spiegelcoating in de kleuren goud, zilver en blauw. HOYA Mirror wordt gecombineerd met de hoogwaardige Hard Hi-Vision Aqua Inside coating en is verkrijgbaar op diverse multifocale en enkelvoudige zonneglazen.

HOYA Polarized

Kies voor HOYA polariserende glazen als u écht voor topkwaliteit gaat. Door het polarisatiefilter worden lichtstralen gestabiliseerd, waardoor hinderlijke schitteringen in een reflecterende ondergrond verleden tijd zijn. Niet meer verblind worden door de reflectie van zonnestralen in lak, glas of water!

Coating voor duurzaam kijkplezier

Alle HOYA zonneglazen zijn voorzien van een speciale coating die water-, vet- en vuilafstotend is. Door een ontspiegelingslaag aan de voor- én achterzijde van het glas, worden schitteringen aan beide kanten tenietgedaan. Bovendien beschermt de coating de glazen tegen krasjes, zodat u langer kunt genieten van uw zonnebril. Meer informatie? Kom langs, onze medewerkers vertellen u graag meer.

Volledige en modieuze UV-bescherming met HOYA zonneglazen