Kies met HOYA de kleur brillenglazen die bij u past

 

De kwaliteit van HOYA brillenglazen staat voor zich. HOYA is specialist in het combineren van geavanceerde processen binnen de optische technologieën. En dat zien we ook terug in de gekleurde brillenglazen van HOYA. Kies nu zelf de kleur van uw glazen en stel uw bril of zonnebril zo perfect af op uw persoonlijke voorkeur.

Niet alleen heeft u de keuze uit diverse kleuren brillenglazen, maar u heeft ook inspraak in de intensiteit van het glas en verschillende opties voor het verloop van het glas. Bijvoorbeeld, het verloop van licht naar donker (degradé).

(Zonne)bril op sterkte

Draagt u een bril, dan zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt als het gaat om HOYA (zonne)glazen in uw sterkte. Bovendien kunnen de glazen in de meeste gevallen gemonteerd worden in een montuur naar keuze.

Voordelen van gekleurde brillenglazen van HOYA:

  • Ruime keuze
  • Verbeterd zicht voor specifieke activiteiten of weersomstandigheden
  • Betrouwbare kwaliteit

Met HOYA brillenglazen bent u in staat om uw zonnebril, sportbril, een bril voor in de auto of uw bril voor iedere dag helemaal zelf samen te stellen. Onze opticien kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden om uw HOYA glazen te personaliseren. Kom langs bij Onze specialist in één van onze vestigingen.