HOYA Sensity, meekleurende glazen voor alle seizoenen

Meekleurende brillenglazen zijn niet nieuw, maar HOYA legt de kwalitatieve lat wel weer een flink stuk hoger met HOYA Sensity. Door middel van de innovatieve Stabilight Technologie is het op- en terugkleuren van de brillenglazen altijd perfect, ongeacht het weertype, de temperatuur en de regio. Bovendien geniet u altijd van 100% UV-bescherming, of de glazen nu licht of donker zijn. Lichtgevoeligheid op zijn best!

Stabilight Technology

Stelt u zich twee omgevingen voor die ontzettend veel van elkaar verschillen: een koele skipiste met veel UV-straling die gebruikelijk is in de bergen en een hete, zanderige woestijn met relatief gezien minder UV. Door het verschil in UV-straling en temperatuur hadden traditionele meekleurende glazen moeite met het bepalen van de donkerheid. Hierdoor waren ze in de ene situatie te donker en in een andere juist te licht. HOYA rekent hiermee af door de Stabilight Technology. HOYA Sensity glazen passen zich buiten razendsnel in elke situatie aan zonder dat u het merkt, of u nu in direct zonlicht of in de schaduw staat. Eenmaal binnen gaan ze al snel volledig terug naar hun transparante vorm. U hoeft niet te wisselen tussen bril en zonnebril en u heeft wel altijd het beste zicht. Ideaal voor elke levensstijl.

Ontworpen voor perfect zicht

Bij het ontwerpen van brillenglazen moet met veel factoren rekening gehouden worden. Bij Sensity is over deze zaken goed nagedacht. Zo zijn ze verkrijgbaar in de twee kleuren bruin en grijs. Deze tinten zijn niet alleen mooi om te zien, maar zorgen ook voor een goed contrast en natuurlijke kleurwaarneming. 

Eindeloze mogelijkheden

Multifocaal, bifocaal, unifocaal... HOYA Sensity kan gecombineerd worden met een ruim assortiment hoogwaardige HOYA brillenglazen. Benieuwd of HOYA Sensity brillenglazen ook uw kijk op licht kunnen veranderen? Vraag ons eens naar deze toonaangevende meekleurende glazen!

 

HOYA Sensity, meekleurende glazen voor alle seizoenen