William Morris London zonnebrillen: very proudly British

Iedereen heeft wel een favoriete stad. Of in ieder geval een stad die u héél erg graag bezoekt. Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel is verslaafd aan Londen, en daarom hebben wij de zonnebrillen van William Morris London in de winkel liggen! En die zijn het passen waard. Designed in London and very proudly British.

De zon, daar knappen we allemaal van op. We weten allemaal wat de zon met onze huid doet, maar onze ogen moeten we ook beschermen. Wist u dat 20% van alle gevallen van staar wordt veroorzaakt door een slechte bescherming van uw ogen? Dat willen we niet hebben! Gelukkig hebben we hier een prachtige oplossing voor: een trendy zonnebril.

De zonnebrillen van William Morris London zijn alles behalve saai. Ga voor een trendy double-bridge bril, een zonnebril met de jaren ’60 vibes of voor een William Morris zonnebril met toffe print. Stuk voor stuk échte eye-catchers en daarom een toevoeging aan uw zonnebrillenverzameling. Want genoeg kunt u er nooit hebben!

Ook al is het in ons land niet altijd heel mooi weer, een zonnebril is het hele jaar door een echte musthave! Maak een oogverblindende indruk met de zonnebrillen van William Morris London en wees het zonnetje in huis bij Kaasschieter Brillen.

William Morris London zonnebrillen: very proudly British