Trek de aandacht met een CAZAL zonnebril

 

De zonnebrillen van CAZAL kenmerken zich door de herkenbare stijl van extravagante designs. Het iconische brillenmerk is sinds de jaren '80 ongekend populair onder een brede doelgroep. Artiesten, trendsetters maar ook vlotte opa's en oma's zijn fan! Hippe klassiekers met de typische hiphop-look worden weer in een modern jasje gestoken en dat spreekt aan. Sterren als Jay-Z, Rihanna en Brad Pitt stelen de show al jaren met een CAZAL zonnebril.

Onderscheidend in design

CAZAL gaat niet met de stroom mee en creëert ieder seizoen opnieuw moderne, tijdloze en unieke monturen. Voor een op-en-top extravagante uitstraling is er de speciale LEGENDS collectie. Legendarische modellen die geïnspireerd zijn op de ontwerpen uit de jaren '80 van CAZAL-oprichter Cari Zalloni, die de typische hiphop-uitstraling op de kaart zette.

Luxueuze zonnebrillen

De opvallende zonnebrillen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zoals puur titanium en verguld materiaal. Een hoge kwaliteit is gewaarborgd: een CAZAL montuur ondergaat bijna 70 processen die voortdurend worden gecontroleerd door topexperts.

Wie een CAZAL zonnebril wil dragen, moet wel beschikken over een flinke dosis lef. Het merk heeft dan ook de slogan: ’the biggest crime in life is to look average’. Wees geen grijze muis en kom de collectie passen bij Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel.