Sportbril van adidas Sport eyewear: voor hem en haar

 

De nieuwe brillen van adidas Sport eyewear zijn stoer, comfortabel en kunnen gecombineerd worden met iedere outfit. Dankzij het mooie design zijn de sportbrillen ideaal voor tijdens een workout óf voor dagelijks gebruik, in de stad of op het terras. Kortom: een bril voor mensen met een sportieve levensstijl. Perfect zicht in alle omstandigheden, dankzij de beyonder, wayfinder en protean van adidas Sport eyewear.

Damessportbril voor dagelijks gebruik 

De nieuwe beyonder van adidas Sport eyewear is de perfecte sportbril tijdens iedere workout, of dat nu joggen, cross-fit of bootcamp is. Aanpasbare neuspads en grip op de binnenkant van de veren zorgen voor een stabiele pasvorm. Het elegante design maakt dat de bril niet misstaat bij uw favoriete sportoutfit en is daarbij ook meer dan mooi genoeg voor dagelijks gebruik. Combineer mode en sport met de lichtgewicht adidas Sport eyewear beyonder: fashionable workouts gegarandeerd!

Stoere sportbrillen: wayfinder en protean

Adidas Sport eyewear introduceert de nieuwe wayfinder en protean, sportbrillen voorzien van een tijdloos design en subtiele technologie. De bril biedt een perfecte pasvorm dankzij de aanpasbare neuspads, en zijn dus perfect voor tijdens het sporten. Ga hardlopen op uw gewenste tempo en bij alle weersomstandigheden. De stoere unisex sportbrillen van adidas Sport eyewear beschermen uw ogen en passen bij iedere outfit.

Sportbril op sterkte van adidas Sport eyewear

Alledrie de adidas Sport eyewear brillen zijn ook verkrijgbaar met glazen op sterkte. Onze opticien kan ze direct in het montuur plaatsen, of u kiest voor een clip-in systeem achter de brillenglazen.

Sport in stijl met de beyonder, wayfinder en protean sportbril van adidas Sport eyewear. Alle brillen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren- en glazencombinaties. Bezoek Kaasschieter Brillen in Plaatsnaam om de collectie te bekijken.