Serengeti zonnebrillen: subliem zicht en een stijlvolle look

 

Serengeti zonnebrillen staan al meer dan 45 jaar bekend om hun zeer geavanceerde zonneglazen. “We believe that technically enhanced vision helps you focus on what truly matters: seeing more of life’s possibilities”, aldus het merk. Wij van Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel kunnen niet anders dan dit beamen en dat is precies waarom Serengeti elk seizoen haar naam torenhoog weet te houden. Bent u op zoek naar een zonnebril met subliem zicht? Wij praten u graag bij over dit hoogwaardige brillenlabel.

Ideale zonnebril voor in de auto

Er wordt gezegd dat de zonneglazen van Serengeti de beste ter wereld zijn. Niet alleen levert het merk zonnebrillen op sterkte, ook kunt u kiezen uit vier verschillende soorten lenzen. De bekendste zijn de Drivers, die ideaal zijn voor als u vaak 'on the road' bent. De Serengeti zonnebrillen met de Drivers brillenglazen bieden de juiste balans tussen een weids uitzicht en natuurlijk licht. Het resultaat is optimaal zicht waar u ook kijkt: naar buiten, in de auto naar uw navigatie of recht voor u als u focust op de weg. Tevens zijn de glazen voorzien van een blauwfilter dat 95% van het blauwe zonlicht wegfiltert, waardoor er per direct wordt afgerekend met vermoeide ogen. Niet vreemd dus, dat mensen die veel in de auto zitten hun keuze vaak laten vallen op Serengeti.

Serengeti zonnebrillen staan garant voor een stijlvolle look

Naast het feit dat de zonnebrillen van Serengeti u perfect van dienst zijn in de auto en daarbuiten, zijn ze ook stuk voor stuk stijlvol in hun uiterlijk. U heeft keuze uit een brede collectie, waarbij u brillen vervaardigd van verschillende materialen voorbij ziet komen. Denk aan een acetaten bril bijvoorbeeld, of een montuur van metaal. Ook prettig zijn de verschillende kleuren zonnelenzen en de hippe monturen met panterprint. Voor elke man of vrouw is een dus een passende bril te vinden, zonder daarbij concessies te hoeven doen als het aankomt op bescherming- of stijlwensen.

Serengeti zonnebrillen komen u stijlvol én met maximale bescherming tegemoet, dat is één ding waar u zeker van kunt zijn. Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel nodigt u van harte uit om de monturen van het gerenommeerde merk te komen bekijken en passen.