Ray-Ban (New) Wayfarer zonnebrillen

De Ray-Ban Wayfarer, uiteraard een groot icoon van Ray-Ban. Deze zonnebrillen zijn er in diverse kleuren/printjes en materialen (denk aan; leer, spijkerstof en thermoplast). Voor iedereen zit er zeker een exemplaar tussen. De Wayfarer-familie bestaat uit de Original Wayfarer uit de jaren ’50 en de New Wayfarer, een bijgewerkte versie van hetzelfde iconische model.

De Original Wayfarer zonnebrillen van Ray-Ban hebben de best herkenbare stijl uit de geschiedenis van zonnebrillen. Sinds het oorspronkelijke design uit 1952 is de Wayfarer populair onder beroemdheden, musici, artiesten en iedereen die een feilloos gevoel voor mode heeft.

Vindt u de Wayfarer zonnebril net iets te extreem? Dan heeft Ray-Ban speciaal voor u de New Wayfarer ontwikkeld. Bij deze zonnebril zijn de glazen iets ronder, de veren iets rechter en de hoeken zijn minder scherp.

Dit model wordt vaak gedragen door modeliefhebbers en celebs, zij gaan graag voor individualiteit. De Ray-Ban (New) Wayfarer is een unisex model, dus voor iedereen geschikt.  

Ray-Ban (New) Wayfarer zonnebrillen