Ray-Ban JA-JO zonnebril: musthave voor de ultieme festivallook

 

Met de nieuwe JA-JO zonnebrillen van Ray-Ban steelt u de show op festivals. De ronde zonnebril is tijdloos en straalt veel vrolijkheid uit dankzij de coole kleurencombinaties. Wat dacht u bijvoorbeeld van een koperkleurig montuur met oranje glazen of zonneglazen met een blauw gradiënt en gouden omlijsting? Er zijn maar liefst 13 verschillende kleuren waaruit gekozen kan worden, waardoor er voor iedereen een geschikte JA-JO zonnebril is.

Iconische ronde zonnebril

De grote ronde vorm van de JA-JO zonnebril brengt ons terug naar de jaren '60, maar is helemaal herboren door het verfrissende design van Ray-Ban. De gekleurde zonneglazen verwijzen terug naar de festivalgrootheden van weleer en zijn ook dit seizoen weer helemaal hip in de festivalwereld. Voeg een vleugje kleur toe aan je festivallook en het genieten kan beginnen!

Het metalen frame is verkrijgbaar in goud, zilver en koper. Deze kleuren matchen perfect met de brillenglazen in onder meer roze, groen, oranje, geel, violet en lichtblauw. Bent u al klaar voor het komende festivalseizoen? Met een JA-JO zonnebril van Ray-Ban bent u dit zeker. Kaasschieter Brillen laat u graag de gehele collectie zien.