Ray-Ban Clubmaster & Clubround zonnebril

De Ray-Ban Clubmaster zonnebrillen zijn geïnspireerd op de jaren ’50. De zonnebrillen zijn: vintage, tijdloos en hebben een mooi gestroomlijnd design dat perfect is voor culturele intellectuelen.

De Clubmaster zonnebril van Ray-Ban is een herkenbare icoon, dat steeds weer in een nieuw jasje wordt gestoken. Zo kunt u gaan voor een bril met spiegelglazen, maar ook zijn de zonnebrillen in aluminum, lichtgewicht titanium en hout verkrijgbaar.

Ray-Ban Clubround zonnebril

De Clubround zonnebril is een samensmelting van het elegante silhouet van de Clubmaster en de trendy vorm van de Round. Het nieuwe icoon is gemaakt van hoogwaardig acetaat met verfijnde metalen details. De nieuwe zonnebril van Ray-Ban is verkrijgbaar in zwart, tortoise en vele andere trendy kleuren met klassieke G-15 brillenglazen of trendy Flash-brillenglazen. Ook zijn ze nu in hout leverbaar!

De Clubmaster zonnebril van Ray-Ban heeft eenvoudige vormen in een strak design, het is een bril die veelzijdig en uniek is. Oftewel een wereldster in wording. Heeft u het model liever in bril in plaats van zonnebril? Ook dan kunnen wij u blij maken in onze winkel!Kom naar onze optiekzaak en maak kennis met deze mooie icoon-zonnebril van Ray-Ban. U gaat geheid indruk maken op verschillende festivals.

Ray-Ban Clubmaster & Clubround zonnebril