Polaroid zonnebrillen: waar fashion en technologie samensmelten

 

Polaroid zonnebrillen zijn hét bewijs dat fashion en technologie perfect met elkaar gecombineerd kunnen worden. De zonnebrillen, die zowel voor dames als heren geschikt zijn, zijn daarmee niet alleen op en top on-trend, ook zijn ze door deze combinatie uniek in hun soort. Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel vertelt u graag waarom een Polaroid zonnebril een goede keuze is.

Stoere en sportieve monturen

Bent u sportief aangelegd én houdt u van het zonnetje? Dan zult u hoe dan ook enthousiast worden van de (nieuwste) Polaroid zonnebrillen. Door het stoere materiaalgebruik en het slimme ontwerp, beschermt een zonnebril van het populaire label uw hele gezichtsveld. Het resultaat is optimaal kijkcomfort in de meest stijlvolle vorm.

Polaroid zonnebrillen: stijlvol én maximaal beschermd de zon in

Elke Polaroid bril is voorzien van de Premium Polaroid® Polariserende lenzen voor een blikveld zonder hinderlijke schitteringen. Daarnaast bieden de zonnebrillen 100% UV400 bescherming tegen UVA, UVB EN UVC-straling. Zeer aangenaam is tevens het verhoogde contrast en de real-time kleurwaarneming die de brillenglazen bieden. Niet alleen zorgt dit voor optimaal zicht en maximale kleurbeleving, ook zult u merken dat uw ogen rustiger en daarmee prettig de omgeving waarnemen.

Speelse vormen en fijne kleuren

De nieuwe collectie verrast ons met speelse vormen en fijne kleuren. Zo kunnen dames hun outfit upgraden met een zonnebril met kleurrijke glazen en evolueren mannen in ware gentlemens met een montuur dat straalt van volume, lef en mannelijkheid. Met een bril van Polaroid hoeft u zich geen zorgen te maken dat u wegvalt in de menigte. Een statement look is gegarandeerd, evenals de hoogwaardige kwaliteit en maximale bescherming tegen de zon.

Bent u benieuwd naar de perfecte pasvorm van de polaroid zonnebrillen of wilt u de monturen gewoon even in het echt bewonderen? Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel nodigt u van harte uit op locatie. Ons team helpt u met veel enthousiasme in de zoektocht naar de zonnebril waar u deze zomer maximaal mee zult gaan stralen!