Polaroid zonnebrillen, trendy en sportief de zon in

Met de zonnebrillen van Polaroid bent u klaar voor de zon. Vooral als u een echt buitenmens en buitensporter bent. Naast dat de zonnebrillen van Polaroid die optimaal UV-bescherming bieden, zijn ze sportief en trendy tegelijkertijd. Voor iedere man en vrouw die ongestoord van de zon wil genieten. Kom nu de nieuwe collectie van de Polaroid sportzonnebrillen bekijken bij Kaasschieter Brillen.

Optimaal kijkgenot met een zonnebril van Polaroid

Door het sportieve materiaalgebruik van Polaroid en een slim ontwerp, beschermt de zonnebril het gehele gezichtsveld en biedt hierdoor optimaal kijkgenot. Elke zonnebril is voorzien van de Premium Polaroid® Polariserende lenzen voor schitteringsvrij blikveld. De lenzen bieden 100% UV400 bescherming tegen UVA, UVB en UVC-straling, een verhoogd contrast en een real-time kleurwaarneming. En dat zorgt weer voor een rustig en comfortabeler zicht. Polaroid levert (sport)zonnebrillen voor mannen, vrouwen en kinderen.

Sportzonnebril voor ongestoord bewegen

De sportbrillen van Polaroid zijn speciaal ontworpen voor zoveel mogelijk bewegingsvrijheid. Ze zitten comfortabel en bieden de juiste bescherming. Zo zijn de sportzonnebrillen van Polaroid schokabsorberend en blijven ze door slim materiaalgebruik bij impact perfect op hun plaats zitten. Bij de keuze van een sportzonnebril kan de lenskleur van groot belang zijn. Dit kan namelijk de reactietijd van de drager positief beïnvloeden. De grijze demi-mirror-lens zorgt namelijk voor een kleurechte weergave. Door de polarisatie kunt u beter op contouren en gevaren reageren. Ideale (sport)zonnebrillen voor onder andere hardlopers, fietsers en skiërs.

Wilt u weten welke zonnebril van Polaroid het beste voor u is? Kom langs bij Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel en laat u vrijblijvend adviseren.

Polaroid zonnebrillen, trendy en sportief de zon in