Nieuwe klassieker: Ray-Ban Clubmaster Metal zonnebril

De iconische Ray-Ban Clubmaster zonnebril is in een nieuw, hip jasje gestoken. De klassieker heeft een geslepen, moderne look door het montuur van hoogwaardig metaal. Er kan gekozen worden uit een matte of glanzend zwarte, glanzend havana of witte afwerking. De brillenglazen voldoen aan de trend van dit moment: kies voor stoer groen, cool blauw of een stijlvolle gradiënt.

Retro zonnebril

De Clubmaster van Ray-Ban is al jaren ongekend populair onder trendsetters van alle leeftijden. En dat is niet zo gek, want het design past bij ieder tijdsbeeld en raakt nooit uit de mode. De zonnebril met retro-invloeden uit de jaren '50 wordt telkens in een nieuw jasje gestoken en voldoet daardoor altijd aan de eisen en wensen van de brildrager. Ondanks kleine veranderingen blijft het design gestroomlijnd, iconisch én herkenbaar.

Bent u al fan van de Ray-Ban Clubmaster Metal zonnebril? Wij van Kaasschieter Brillen in ieder geval wel! Kom de zonnebrillen gerust eens passen in onze winkel in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel.

Nieuwe klassieker: Ray-Ban Clubmaster Metal zonnebril