Matic en 3matic adidas Sport eyewear zonnebrillen kunnen alles!

Vorm en functionaliteit gaan hand in hand bij de nieuwe matic en 3matic van adidas Sport eyewear. De moderne zonnebrillen hebben grafische details en zijn beschikbaar in diverse kleuren met nieuwe geavanceerde spiegelglazen. Met een ultralichte, flexibele en stevige zonnebril van adidas Sport eyewear creëert u de perfecte look en het scherpste zicht, altijd en overal.

De matic en 3matic zonnebrillen van adidas Sport eyewear zullen u nooit teleurstellen! Gaat u op pad om te hardlopen, wandelen of klimmen, adidas Sport eyewear blijft u grootste vriend. Wat deze zonnebrillen zo bijzonder maken, zijn onder andere verbeterde geribbelde veren met unieke grafische elementen en antislip-veereinden voor extra stabiliteit. Maar ook de neusbrug die aangepast kan worden aan verschillende neusvormen maakt de zonnebril uniek! De matic heeft een oversize pasvorm en de 3matic is iets smaller.

Spiegelglazen in matic en 3matic zonnebrillen

De spiegelglazen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals blauw en geel. De getinte brillenglazen zijn uitgerust met de gepatenteerde Light Stabilizing TechnologyTM van adidas Sport eyewear om lichtschommelingen te harmoniseren. De monturen zijn compatibel met glazen op sterkte die in het montuur gemonteerd kunnen worden of via een kliksysteem geplaatst kunnen worden om op uw gezichtsvermogen in te spelen.

De nieuwe adidas Sport eyewear matic en 3matic zijn bij ons verkrijgbaar. Kom bij ons langs en samen kijken wij naar welke van de twee voor u beste is. Heeft u al een favoriete kleur in gedachte?