Marco O’Polo zonnebrillen: retro monturen en klassieke designs

 

Marco O’Polo brillen en zonnebrillen zijn een lust voor het oog. Elke man of vrouw die streeft naar een authentieke look, kiest voor een montuur van Marco O’Polo. De ene keer retro geïnspireerd, de andere keer weer klassiek en tijdloos. Maak uw collectie brillen af met een trendy design van Marco O’Polo. Gaat u bijvoorbeeld voor een klassiek cat eye model of toch een tijdloze pilotenbril? Wij van Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel nemen u mee in de wereld van Marco O’Polo.

Monturen met Zweeds draagcomfort

De Marco O’Polo brillen stralen stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit en beschikken over maximaal draagcomfort. Het dragen van een bril van Marco O’Polo is dan ook een ware ervaring te noemen. De monturen hebben een naturel look en feel en zijn daarmee bescheiden in hun voorkomen. Perfect voor de introverte man en vrouw die elke dag weer stralend de deur uit wil stappen.

Marco O’Polo brillen en zonnebrillen: dynamisch en trendy

Er is duidelijk een verschuiving te zien in de look van de brillen van het label. De collectie van nu daagt bijvoorbeeld uit door bijzonder kleurgebruik, prints en subtiele details. Dit zorgt voor dynamische en trendy modellen. Ook de cutting edge monturen laten een enorme sprong in innovatie en individualiteit zien. Denk aan acetaat neusbruggen en strakke minimalistische vormen en lijnen met een vleugje vintage.

Het merk heeft voor iedereen een passende bril en zonnebril. Wilt u de Marco O’Polo brillen met eigen ogen bewonderen? Kom gerust eens langs bij Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel en laat u verrassen door de bijzonder frisse modellen.