Komono zonnebrillen; minimalistic chic

 

Komono, kent u dit merk al? U heeft het vast al ergens zien liggen. Dit merk heeft naast prachtige horloges ook een cool assortiment aan zonnebrillen. De brillen zijn strak, vaak minimalistisch en ogen daarom luxueus. Komono past bij u wanneer u van een ‘minimalistic chic style’ houdt. Een groot voordeel aan deze stijl is; de zonnebrillen zijn combineerbaar met haast alles uit uw garderobe.

Bij de zonnebrillencollectie geldt het 'less is more' principe, maar ook exemplaren met een ietwat extravagantere look kunt u bij Komono vinden. Kiest u voor strak, modern of sober met een kleurrijke, vrolijke of speelse look? Zodra de zon achter de wolken verschijnt, weet u wat u te doen staat. Uw favoriete Komono zonnebril tevoorschijn halen!

Komono betekent ‘kleine dingen’. Dit wil zeggen dat het merk geworteld is in de Belgische traditie van toewijding aan kwaliteit en ambacht met een duidelijke visie op esthetiek en schoonheid. Voor welk model en welke kleur en vorm u ook gaat, wij van Kaasschieter Brillen helpen u daar graag bij. Kom de zonnebrillen passen in onze winkel te Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel.