Ga op pad met de zonyk aero midcut zonnebril van adidas Sport eyewear

 

Een snelle trail lopen, daar hoort de juiste zonnebril bij. De lichte zonyk aero midcut zonnebril van adidas Sport eyewear is hier met zijn perfecte pasvorm en vernuftige details helemaal voor gemaakt. Nu is geen trail meer te lang, geen berg meer te hoog en geen weerelement te zwaar. De nieuwe zonyk aero midcut heeft namelijk alles in huis voor een spectaculair gezichtsveld!

De zonyk aero midcut presteert perfect tijdens een rustig loopje in het park, maar vecht evengoed voor elke seconde tijdens een loodzware loopwedstrijd in een woest berglandschap. We kunnen diverse glazen in de bril zetten, zodat het geheel bij uw wens past. Denk aan een polarisatiefilter, spiegelglazen, LSTTM-filters die de lichtfluctuatie verzachten en oogvermoeidheid tegengaan, VARiO-filters met automatische aanpassing van de tinten en de gloednieuwe versies met LSTTM én VARiO.

De Duitse bergtrailkampioen Anton Palzer zegt het volgende over de zonnebril: "Wanneer je je aan een sneltempo tussen scherpe rotsen, opstekende boomwortels en losse steenbrokken moet verplaatsen, is het cruciaal dat je elk detail van de trail zo snel mogelijk ziet. Dankzij de bijzonder stabiele pasvorm en het heldere zicht van de nieuwe zonyk aero midcut kan ik telkens weer mijn grenzen verleggen.”

Bent u benieuwd geworden wat de zonyk aero midcut zonnebril voor u kan betekenen? Kom gerust bij ons langs en samen kijken wij naar de perfecte sportzonnebril!