ELLE zonnebril: vrouwelijk sensueel met Parijs’ raffinement

 

De zonnebrillen van Elle staan garant voor een intens vrouwelijke uitstraling met Parijs’ raffinement. Door de urban vibe, het modebeeld en de diversiteit van deze stad krijgen glamour en originaliteit een nieuwe dimensie. Ook deze zomer kunt u weer helemaal verliefd worden op de fonkelnieuwe ELLE Sunwear 2019 collectie. In de monturen komen chique sensualiteit en ontspannen elegantie prachtig samen. Bij Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel kunt u de zonnebrillen vrijblijvend proberen.

Zonnebrillen vol glamour, originaliteit en uitgesproken modetrends

De nieuwe zonnebrillen ademen de sfeer uit van Parijs en mixen glamour en originaliteit met uitgesproken modetrends. De monturen zijn gewaagd en geometrisch, of zacht rond van vorm en met een verleidelijk spel van kleuren en materialen.

EL 14871 acetaat: zonnebril met verleidelijke flair

Voor deze zonnebril heeft ELLE alles uit de kast gehaald, met de verleidelijke flair van de Franse hoofdstad in het achterhoofd. Het resultaat is een model met modieuze tweekleurige gradiënten in felroze en casual blauw en geometrische decoraties op de veren. Iets te fel voor u? Kies dan een klassiek zwarte of chique bruine transparante tint.

EL 14873 acetaat: vrouwelijk elegant

Een zonnebril die vrouwelijkheid en stijl samenvoegt in één eenvoudig, elegant montuur. De katachtige voorstukken zijn zacht afgerond en contrasteren met de geometrisch geïnspireerde, gedeeltelijk metalen veren. Dit model is verkrijgbaar in een transparant groene, bruine en paarse variant en een zwarte klassieker.

EL 14874: geometrische glamour

Deze nieuwe ELLE-zonnebrillen staan voor vrouwelijke elegantie en edgy geometrische glamour. De voorstukken zijn licht transparant en worden geaccentueerd door een opvallende metalen decoratie op de veer. U kunt kiezen tussen transparant bruin, groen of rood, of chic zwart.

EL 14877 TR90: vintage zonnebril met moderne twist

Houdt u van licht en stijlvol? Kies dan voor dit vintage ELLE-montuur met moderne twist. Het afgeronde retro TR90-voorstuk gaat met zijn gladde, gedraaide metalen structuur over in de ranke veerlijnen. De voorstukken tonen een slimme mix van trendy transparante tinten en kleurovergangen. Dit montuur is onder andere beschikbaar in tone-in-tone grijs, bruin of lichtgroen tot lila.

EL 14881 acetaat: high fashion

Met deze opvallende nieuwe ELLE-zonnebril maakt u van elke look high fashion. De uniek gevormde zijkanten en veren zorgen voor een opvallend vlindereffect. Dankzij de trendy mix aan materialen is de bril licht van gewicht en comfortabel om te dragen. De kleuren van de glazen completeren de tint van het montuur. Het model is verkrijgbaar in klassiek zwart, bruin en blauw.

EL 14884 acetaat: een vleugje Parijs

Met deze ELLE-zonnebril kiest u echt voor een vleugje Parijs. Hij heeft een sensueel afgeronde vorm. De rijk gemarmerde veren nemen de transparante kleur van het voorstuk over in een elegant bruin, blauw en rood model. Het montuur is ook verkrijgbaar in klassiek zwart.

Wilt u uw zomerse look extra flair geven? Kies dan een zonnebril van Elle Eyewear. Bij Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel kunt u de nieuwe collectie bewonderen.