Een zonnebril van Vinyl Factory brengt vintage tot leven

 

Bent u een muziekliefhebber? Dan zijn de brillen van Vinyl Factory een must have voor u! Net als de muziek waarin voortdurend inspiratie wordt gezocht, biedt de Vinyl Factory brillencollectie via zijn vintage lijsten allerlei spannende stijlen. Stap eens binnen bij Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel en ontdek het zelf!

Retro, klassieke en extravagante zonnebrillen

Wat kunt u verwachten? Retro, klassiek en extravagante brillen: altijd elegant, ontworpen met de grootste zorg en de meest verfijnde details. Zonnebrillen die de verlegen ogen verbergen of de rockster in u tot leven wekt. U zult menig hoofd doen omdraaien met de monturen van Vinyl Factory. Laat u betoveren en fascineren, deze vintage brillen zullen nooit onopgemerkt blijven. Ze worden een essentiële accessoire van uw garderobe en een liefdesverklaring aan de muziek. Raak ook geïnspireerd door deze prachtige retro-frames en de melodieën van Vinyl Factory.

Elton John vs. The Queen of Soul: voor iedereen een mooie bril

U kunt kiezen voor Elton John; opvallend, overmatig groot, kleurrijk maar natuurlijk ook voor the Queen of Soul, subtiel, verfijnd, beetje retro, zolang het maar in harmonie is met uw uitstraling. Zonnebrillen en fraaie monturen voor melodieuze heren en dames die een grote voorliefde hebben voor muziek in het algemeen. Daarnaast biedt Vinyl Factory ook oogstrelende unisex-brillen.

Kinderbrillen, voor blije kids met stijl

Ook kinderen komen aan bod bij Vinyl Factory. Kinderbrillen met een geheel eigen look die uiterst comfortabel dragen. Lekker hippe en retro monturen in een vriendelijk kinderjasje waar u én uw kind heel blij van worden.

Nieuwsgierig naar de brillencollectie van Vinyl Factory? Kom eens langs bij Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel waar u naar hartenlust kunt passen.