Dé zonnebril onder de zonnebrillen komt van Sergenti

 

Sergenti is hét merk als het we het hebben over zonnebrillen op sterkte. Er wordt zelfs gezegd dat dit merk de beste zonnebrillen van de wereld levert! Het succes heeft te maken met de glazen van de zonnebrillen. Serengeti biedt vier verschillende soorten zonneglazen, waarvan hun Drivers glas de bekendste is.

Ideaal voor tijdens het autorijden

Zit u vaak in de auto? Dan heeft u vast wel eens last van vermoeide ogen. Serengti kent dit probleem en heeft er een oplossing voor. Met hun speciale Drivers zonneglazen geven de zonnebrillen de juiste balans tussen een weids uitzicht en natuurlijk licht. Oftewel, deze glazen geven u comfortabel zicht met het naar buiten kijken en een rustig licht beeld als u naar bijvoorbeeld uw autostuur kijkt.

Verder zijn de glazen voorzien van een blauwfilter. Dit zorgt ervoor dat 95% van het blauwe zonlicht wordt weggefilterd. Zo hebben we minder last van kijkstress en zijn vermoeide ogen verleden tijd. Daarom is dit merk met name eerste keus bij beroepschauffeurs.

Stijlvol en modieus

Het merk Serengeti levert niet alleen geschikte zonnebrillen voor mensen die graag rijden, maar ook voor u die graag waarde hecht aan een stijlvolle en modieuze bril voor iedere gelegenheid.

Kom gezellig bij ons langs om de zonnebrillen te passen en wij vertellen u graag meer over dit bijzondere merk.