De prachtige Prada zonnebrillen van dit moment

Prada heeft altijd prachtige zonnebrillen, zowel voor in de winter als in de zomer. Echte fashionista’s kunnen zich altijd vertonen met een Prada bril op de neus. Bent u graag op de hoogte van de laatste trends? Dan laten wij graag zien welke Prada zonnebrillen nu hot-items zijn.

Ornate zonnebril, een uniek item

Kunt u niet genoeg krijgen van ware luxe? Dan is de Prada Ornate een perfecte bril voor u. Deze eyecatcher is versierd met handgemaakte kristallen, kleine bloemetjes en glinsterende kralen. De luxe elementen worden aangevuld met een metalen neusbrug, wat de bril een stoere touch geeft. Een uniek item uit de Prada collectie!

Special Project zonnebril voor tassenliefhebbers

Bent u naast de brillen ook liefhebber van de tassen van Prada? Dan komt Prada nu met een zonnebril die u goed zal bevallen. De modellen uit het special project van Prada zijn namelijk geïnspireerd op de tassen die zijn gezien op de catwalk. De gesp van de Prada tas is weerspiegeld in het scharnier van de montuur. In combinatie met oversized glazen, metalen details en sierlijke veren geven deze zonnebrillen u een 100% Prada mode-uitstraling.

Evolution zonnebril, blijft populair

Het Evolution model van Prada is al eerder gespot, maar blijft populair! Dit klassieke montuur is geheel in metaal uitgevoerd, op de acetaten oortips na. De dubbele metalen neusbrug geeft u een moderne look tijdens het dragen van deze gave zonnebril.

Cinéma Evolution, hoe groter, hoe beter

“Hoe groter, hoe beter” is het motto van de Cinema Evolution brillenlijn van Prada. Gaat u voor vierkant of rond? Prada biedt verschillende mooie modellen. Met een Cinéma Evolution model heeft u sowieso een elegante Prada-look.

Heritage zonnebril, is het een tas of een bril?

Kunt u niet kiezen tussen tassen of brillen van Prada? Dan is daar nu een oplossing voor! In de modellen van de Heritage collectie kunt u nu het iconische handtas logo terugvinden op de veer. De kleuren van de modellen zijn geïnspireerd op de catwalk; classy en gedurfd. Straal nu geheel in Prada-stijl!

Wat ’n hoop zonnebrillen waar u mee gezien mag worden. Welke nou prachtig bij u staat, dat kunt u gerust bij Onze specialist in één van onze vestigingen ontdekken.