Dagje wielrennen met de Zonyk Aero van adidas Sport eyewear

 

Cindy en René zijn fervente wielrenners, minimaal één keer per maand trekken ze eropuit om een flinke tocht af te leggen op hun sportieve fietsen. Onlangs hebben ze de nieuwe sportbrillen van adidas Sport eyewear aangeschaft. De Zonyk Aero zorgt voor perfect zicht én comfort, twee dingen die erg belangrijk zijn tijdens een ritje wielrennen. Prestaties en veiligheid op de fiets staan voor Cindy en René voorop!

Cindy: “Drie jaar geleden ben ik begonnen met wielrennen en sindsdien ben ik niet meer van mijn fiets af te slaan! Ik houd van de snelheid, het uitzicht, de mentale en fysieke uitdaging. Ik ben continu bezig met mijn eigen grenzen verleggen, ik wil verder én sneller gaan. Een goede uitrusting is dan van belang. Nadat ik een nieuwe fiets en helm had gekocht, werd het ook tijd voor een nieuwe sportbril, één die speciaal voor wielrenners ontworpen is. Mijn oog viel op de Zonyk Aero van adidas Sport eyewear, een zeer innovatief ontwerp dat over allerlei technische snufjes beschikt. Dat de bril is ontworpen door wielrenners was voor mij doorslaggevend, als iemand weet hoe een goede sportbril eruit moet zien dan zijn zij het wel!

De Zonyk Aero brillen zijn ontworpen in samenwerking met wielrenners uit het Movistar-team, waardoor ze aan de hoogste functie-eisen van topsporters voldoen. Zo zorgt de Light Stabilizing Technology™ ervoor dat lichtschommelingen geminimaliseerd worden, hierdoor worden uw ogen minder snel moe en kunt u zich beter blijven concentreren. Het Climacool® ventilatiesysteem zorgt voor een koele luchtstroom en zweetdruppels worden uit uw gezicht gehouden dankzij de afneembare schuimrubberen zweetband. Het gemak en comfort van de Zonyk Aero sportbril zorgen ervoor dat u voor de hoogste prestaties kunt gaan!

René: “Omdat ik in het dagelijkse leven een bril draag, heb ik mijn een speciale clip-in op sterkte laten maken. Deze is eenvoudig achter de glazen van de Zonyk Aero te plaatsen en ook weer makkelijk te verwijderen. Het resultaat is verbluffend! Voor mij betekent wielrennen echt ontspannen, ik geniet van het uitzicht en de mooie landschappen die we passeren tijdens een tocht. Juist daarom is het zo van belang dat een bril zorgt voor goed zicht, goede contrasten en mooie kleuren. Dat is precies wat de Zonyk Aero van adidas Sport eyewear doet! De lichtgewicht bril is van hoogwaardige kwaliteit en de gepolariseerde en gespiegelde glazen zorgen ervoor dat ik tijdens een rit geen last heb van de felle zon. Maar ook wanneer het regent biedt de bril voldoende bescherming, dankzij de goede pasvorm komen regen en wind niet in mijn ogen. Dat komt zeker van pas in het onstuimige Nederlandse weer!

De Zonyk Aero beschikt over kromme brillenglazen, verstelbare TRI.FIT™ brilveren en een Double-Snap™ neusvleugel, deze zorgen ervoor dat de sportbril perfect aansluit op het gezicht van de drager. Het half-rim ontwerp maakt een verbeterd laag en perifeer zicht mogelijk. De VARiO glazen in de bril van adidas Sport eyewear worden geplaatst door middel van het innovatieve Lens Lock-System™, dit systeem zorgt ervoor dat de glazen eenvoudig te verwisselen zijn.

Houdt u van wielrennen en gaat u ook altijd voor de beste prestaties? Kom bij Onze specialist in één van onze vestigingen de Zonyk Aero sportbrillen van adidas Sport eyewear bekijken!

Bekijk de collectie Kom naar de winkel