Bvlgari zonnebrillen zijn ware juwelen


Bvlgari staat vooral bekend om zijn sieraden, maar de zonnebrillen van dit merk zijn óók ware juwelen. De brillen kunt u goed combineren met de sieradenlijnen van Bvlgari. Voor ieder type vrouw zit een juweel, inclusief zonnebril, tussen.

Bvlgari heeft drie collecties, met ieder zijn eigen kenmerken waar het vakmanschap duidelijk zichtbaar is.

De collectie Magnifica is gericht op de vrouw, zij die uitbundig, gedurfd en opvallend is. Deze ‘butterfly shape' collectie bestaat uit legendarische iconen van Bvlgari’s exclusieve juwelenlijn. De Ginko Waaier op het veer, welke met de hand is aangezet, zorgt voor een ultieme, luxe uitstraling.

De Dolcevita brillen zijn gericht op de sobere, discrete en verfijnde vrouwen. De veer is versierd met de Ginko ring. De mozaïeken hierin zijn geïnspireerd op de mozaïeken die u terug vindt in de Romeinse baden.

Condotti is het resultaat van Bvlgari’s prachtige juwelen en luxe accessoires. De modellen hebben een cat-eye vorm en zijn geïnspireerd op de legendarische Serpenti juwelenlijn van Bvlgari. Het montuur bevat aan de zijkant metalen platen met kleurrijke versieringen, hierbij kunt u denken aan een patroon van een slangenhuid. 

Drie modellen voor drie verschillende vrouwen. Bent u uitbundig, discreet of gewoon een groot fan van Bvlgari? Wij helpen u bij het vinden van de juiste zonnebril!

Bvlgari zonnebrillen zijn ware juwelen