adidas Sport eyewear zonnebrillen geschikt voor alledaags gebruik

Haal het onderste uit de kan met de nieuwe modellen van adidas Sport eyewaer: jaysor en baboa. Beide brillen zijn geschikt voor alledaags gebruik én beschikken over heel wat handige snufjes.

Terwijl de jaysor zowel voor mannen als voor vrouwen geschikt is, richt de baboa zich dankzij zijn smallere vorm specifiek op vrouwen. De nieuwe jaysor en baboa van adidas Sport eyewear zijn verkrijgbaar in zes verschillende kleur- en filtercombinaties.

Vorm en functie gaan hand in hand

Ongeacht welke sportieve activiteit u onderneemt, door de Double-Snap Nose PadsTM of Traction GripTM  aan de binnenkant van de veren, sluit de zonnebril stevig aan rondom uw gezicht. Hoe snel u ook beweegt, hoe hoog u ook klimt of hoe ver u ook springt. Tevens zijn de brillen zeer

De lichte, flexibele en onbreekbare SPX® zonnebrillen van adidas Sport eyewear bieden langdurig comfort aan. Bovendien voelt het montuur steviger aan, dankzij de Quick-Release HingeTM  veren die kunnen buigen om schade te voorkomen.

De kwalitatieve, spiegelende 8-base Vision AdvantageTM PC brillenglazen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze glazen absorberen het licht perfect en geven een contrasterend effect. Er is een mogelijkheid om uit verschillende tinten te kiezen. U kunt gaan voor de Light Stabilizing Technology™ van adidas Sport eyewear. Deze technologie harmoniseert de lichtschommelingen in de glazen. Houdt u meer van basic kleuren, dan hebben wij die ook!

De jaysor en baboa zonnebrillen zijn de perfecte keuzes voor een sportieve, actieve levensstijl. Omdat de zonnebrillen qua design er heel strak uitzien, is het zeer geschikt voor alledaags gebruik. Komt u even langs om de nieuwe brillen te passen?