adidas Sport eyewear zonnebrillen gaan voor meer!

 

Hé sportieveling, laat het weer en tijdstip u niet tegenhouden om een rondje te rennen! Met een adidas Sport eyewear zonnebril blijft u het stralende middelpunt en levert u nóg betere sportprestaties. Joggers kunnen hun sportieve levensstijl op een gloednieuwe manier beleven met een vereenvoudigd, ultralicht montuur van adidas Sport eyewear, dat dankzij verborgen troeven zelfs bij hoge snelheden een uitstekende pasvorm biedt.

De volgende zonnebrillen zijn interessant voor hardlopers:

Niet te stoppen: de nieuwe pacyr zonnebril van adidas Sport eyewear

Achter zijn stijlvolle uiterlijk verbergt de pacyr voordelen die ideaal zijn voor sporters. Zo blijft het contact tussen het onbreekbare montuur en het gezicht van de sporter optimaal dankzij de grip op de binnenkant van de flexibele veren en de aanpasbare neuskussentjes, zelfs tijdens een snelle sprint. Zigzaggen door een drukke stad of een pad volgen door een dichtbegroeid bos: met het kristalheldere zicht en het uitstekende perifere zicht van de pacyr wordt dit een fluitje van een cent.

De pacyr is verkrijgbaar met verschillende filters, zoals spiegelende glazen, versies die oogvermoeidheid tegengaan en zelfs glazen die binnen enkele seconden automatisch transformeren van volledig transparant naar donker getint. U bepaalt zelf de grenzen.

Een extra mijlpaal met de nieuwe tempest en proshift van adidas Sport eyewear

Rennen is een gave. Wat u ook drijft om de straat op te trekken of de natuur te gaan verkennen, op welk moment ook: de tempest en proshift zijn er voor u. Met hun handige details, zoals de grippunten aan de binnenkant van de veren, de aanpasbare neusbrug en een flexibel, maar onbreekbaar montuur dat de vorm van uw gezicht volgt, zijn deze nieuwe modellen echte blikvangers. Geniet van langdurig comfort op uw favoriete looproutes of wanneer u een dagje de stad in trekt.

Met zijn gestroomlijnde look, modieuze vorm en katachtige glazen is de tempest bijzonder populair bij vrouwelijke sporters, terwijl de robuuster ogende proshift zowel voor mannen als vrouwen ideaal is. Dankzij het grote aantal verschillende kleuropties kunt u de bril eenvoudig combineren met de rest van uw outfit.

U bepaalt zelf de grenzen tijdens het hardlopen. De nieuwe modellen van adidas Sport eyewear zijn daar een goede aanvulling bij. Kom het bij ons in de winkel zelf beleven!