Hoyalux iD multifocale glazen voor onbegrensd zicht

Multifocale brillenglazen zouden moeten zorgen voor een onbegrensd scherp zicht, maar helaas hebben veel van deze glazen nog wel wat nadelen. Vervorming bij het traplopen, het gevoel alsof u door een vissenkom kijkt, vervorming bij het lezen... Vooral aan de randen doen deze effecten zich voor. Wij werken echter met Hoyalux iD multifocale brillenglazen. Deze rekenen af met bovenstaande nadelen!

Hoyalux iD multifocale glazen worden aangepast aan uw ogen, in plaats van de traditionele manier waarbij uw ogen zich moesten aanpassen aan de brillenglazen. Hierdoor heeft u natuurlijk en scherp zicht, kunt u moeiteloos focussen op de afstand die u wilt en heeft u geen last van het hinderlijke 'schommeleffect'. U bent dan ook snel gewend aan uw nieuwe bril.

Om inzichtelijk te maken wat het verschil is tussen Hoyalux iD brillenglazen en traditionele brillenglazen, heeft HOYA onderstaand filmpje gemaakt. Uiteraard is het nog beter om zelf te ervaren wat het verschil is, hiervoor nodigen wij u van harte uit in de winkel.

Hoyalux iD multifocale glazen voor onbegrensd zicht