Altijd en overal helderheid met Hoyalux iD MyStyle V+

Het dragen van multifocale brillenglazen zorgt er in veel gevallen voor dat u uw manier van kijken moet aanpassen aan het glas. Met de Hoyalux iD MyStyle V+ is dit anders, deze glazen worden aan u aangepast en niet andersom! Dit brillenglas wordt 100% op maat gemaakt, waardoor u geen last meer heeft van beeldvertekeningen of het steeds opnieuw moeten scherpstellen als u schakelt tussen veraf en dichtbij.

Hoogwaardige multifocale brillenglazen

Bij het vervaardigen van uw brillenglazen dienen de gegevens van de oogmeting, het uitgezochte montuur, uw ervaringen met eerdere brillenglazen en uw levensstijl als basis. Vervolgens worden met behulp van het visuReal videocentreersysteem de glazen zeer nauwkeurig in het montuur geplaatst. Dankzij deze precisie worden klachten zoals hoofdpijn en vermoeidheid voorkomen.

Snel gewend

De Hoyalux iD MyStyle V+ brillenglazen worden helemaal voor u op maat gemaakt, dit zorgt ervoor dat u bijzonder eenvoudig went aan uw nieuwe glazen. Zelf ervaren hoe het is om zowel comfortabel als gemakkelijk zicht te hebben op alle afstanden. Kom langs in de winkel en vraag naar de Hoyalux iD MyStyleV+ multifocale brillenglazen.

Altijd en overal helderheid met Hoyalux iD MyStyle V+