Stoere kids kiezen voor de bril ‘Kenny’ van Vingino Eyewear

De perfecte kinderbril vinden voor uw zoon of dochter kan soms een lastige klus zijn. De keuze is reuze en dat geldt ook voor kinderbrillen. Brillen in felle kleuren, rond of vierkant, eigenlijk kan het niet gek genoeg! En tóch kan het voorkomen dat uw kind de perfecte bril niet kan vinden. Laat hem of haar dan Kenny van Vingino Eyewear proberen. Deze bril is stoer en onderscheidend en zorgt ervoor dat uw kind indruk maakt op het schoolplein.

Kenny van Vingino Eyewear

De monturen van kinderbrillen zijn vaak vrolijk gekleurd of erg druk. Natuurlijk is dit niet waar ieder kind naar op zoek is. En hoewel erg ook rustigere brillen bestaan, is dat misschien ook nét niet wat uw kind wil dragen. Zorg er dan voor dat uw kind Kenny van Vingino Eyewear probeert. Kenny is een stoere, rustige en ‘volwassen’ bril voor stoere jongens en meiden tussen de 6 en 8 jaar oud. De bril is stevig, heeft een dik montuur, oogt minimalistisch en heeft twee kleine elementen aan weerszijden. De bril is verkrijgbaar in de kleuren grijs, blauw en bruin.

De perfecte kinderbril

Het moet plezierig zijn om een bril te dragen. En juist daarom is het voor kinderen nóg belangrijker dat een bril aan de wensen voldoet. Als dit niet het geval is, dan bestaat de kans dat uw kind de bril niet of nauwelijks draagt. Dit kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat uw kind slechter blijft presteren op school omdat hij of zij alsnog niet goed kan lezen. Is uw kind stoer en zoekt hij of zij een bril die anders is dan die van zijn/haar leeftijdsgenootjes? Dan is Kenny de bril waar hij of zij naar op zoek is. Met deze bril maakt uw kind ongetwijfeld indruk op het schoolplein.

Denkt u dat Kenny van Vingino Eyewear de bril is waar uw kind naar op zoek is? Kom dan gezellig bij ons langs in de winkel.

Stoere kids kiezen voor de bril ‘Kenny’ van Vingino Eyewear